57. Torta morski pas

Posted: January 5th, 2011   |   Category: Životinje


Torta morski pas

Hey Torta morski pas je odličan izbor!

Cijena torte 449 kuna.

U cijenu je uključeno: torta prema odabiru, svječice za tortu, besplatna dostava u užem dijelu Zagreba. Posebne ponude za djecu alergičare.

Opcije plaćanja: torte se plaćaju prilikom rezervacije, plaćanje netbankingom, plaćanje karticama putem interneta, gotovinsko plaćanje.

Kakvog okusa sve može biti ova torta? Odgovor je jednostavan; torta može biti okusa prema Vašoj želji. Ono što mi preporučamo je mus torta, čokoladni mus ili nešto slično. Takav okus je najprihvatljiviji najvećem broju djece, te jednako tako prihvatljiv za zimske i ljetne dane. Mus koji se radi sa bazom organic biljnog vrhnja omogućiti će sigurno i slatko uživanje u torti koja izbjegava jaja, te niz bazičnih alergija kod djece. Posebne mogučnosti za djecu dijabetičare i alergičare jer ovakva torta može biti napravljena od sastojaka koji osiguravaju sigurno uživanje i djeci sa određenim alergijama. Tom Tom u svom proizvodnom procesu poznaje 52 vrste raznih alergija na razne sastojke, te smo u mogućnosti i pripremiti torte za sigurno uživanje svakom djetetu. Problemi poput celijakije, dijabetesa, alergije na kikiriki i ostale orašaste plodove, kravlje mlijeko, jaja, aditive, laktozu te niz drugih sastojaka Vas ne moraju više zabrinjavati jer djeca mogu uživati u Tom Tom tortama koje će biti uz Vašu napomenu posebno pripremljene za njihovo sigurno i slatko uživanje. Cijene torti za djecu dijebetičare i alergičare se formiraju prema tipu sastojaka nakon Vašeg upita. Sve torte sadrže deklaraciju, te su izrađene prema Tom Tom fun system standardu.

Torte mogu biti i samo kockaste ili okrugle sa nacrtanim željenim likom. Uz birani okus cijene takvih torti su  od 300 kuna.  Besplatni info telefon za sve upite i narudžbe 0800 606 606. Od Vašeg prvog poziva Vi ne morate više nikuda ići, mi sve rješavamo za Vas; dostavu, savjetovanje, online plaćanje!
Rođendani za djecu! Ako želiš da ova torta bude dio tvog najljepšeg rođendanskog partya, odaberi Tom Tom igraonicu za svoj rođendan; party za bebe, karaoke party, disco party, tematski rođendan, pajama party, nogomet party, movie party, kazalište party ili bilo koji drugi rođendanski party koji izabereš i tvoja torta postaje dio tvojih ispunjenih želja. Najljepši rođendani za djecu www.tomtomclub.hr

www.animatori-za-djecu.com

www.djed-mraz.hr

www.sveti-nikola.com

Iznenadi svoje dijete sa super iznenađenjem; dolazak omiljene Maskote iz crtića na rođendan. Odaberi tortu i izaberi opciju maskota; te za dodatnih 250 kuna  na puhanje svječica djetetu dolazi omiljena maskota iz crtića; Štrumpf, Štrumpfeta, Hello Kitty, Winie the Pooh; pjevaju, plešu, fotografiraju se sa klincima i klincezama, ostaju 20 minuta sa Vama; e to je pravo iznenađenje uz tortu. Klikni ovdje i pogledaj neke od maskota!

Comments are closed.